Uz Nespresso aparate do savršene kave

Današnji Nespresso aparati su stvarno moderni i napredni. Jeste li znali da su ovi aparati za kavu jedan od najistaknutijih brendova u industriji espressa?

Najveća prednost koju Nespresso aparati imaju u odnosu na sve druge espresso aparate je praktičnost. Potrebno je samo ubaciti kapsulu, pritisnuti gumb za kuhanje i dobit ćete lijep, gust, kremasti espresso preliven debelim slojem guste kreme. Ako volite cappuccino ili latte, tu su i aparati poput Nespresso Lattissima koji imaju ugrađenu pjenilicu mlijeka.

Uz Nespresso aparate do savršene kave

Svakako, kava koju pripremaju ovi aparati je vrhunska, a na vama je da odaberete kapsule koje volite. Možete birati između brojnih modela Nespresso aparata kao što su Lattissima One-B, Lattissima One-W, Krups Essenza Mini B, Krups Essenza Mini W, Krups Essenza Mini G i mnogi drugi. Opis svakog od navedenih proizvoda će vam otkriti da li su ti proizvodi stvarno primjereni a vas ili vam treba nešto slično, ili pak totalno drugačije (kao što je možda poboljšani retro-moderni dizajn, sa integriranim mikserom za mlijeko).

Sa novim dizajnom koji daje dodir elegancije ritualima ispijanja kave širom svijeta, CitiZ će zadovoljiti i ljubitelje Nespresso kave, kao i obožavatelje dizajna.

Funkcije jednostavne za korištenje uključuju dva gumba koja se mogu programirati sa automatskim zatvaranjem protoka za Espresso i Lungo kavu, kao i posudu za kapanje koja se može skinuti ukoliko koristite visoke čaše. Opremljen Nespresso  Aeroccinom, optimiziran u prostoru, automatski priprema savršenu mliječnu pjenu kao i toplo mlijeko.

CitiZ&milk vam omogućava da kreirate beskonačan broj napitaka od kave i mlijeka jednim dodirom gumba. Pumpa visokih performansi od 19 bara svaki put pruža kavu u stilu bariste, savršeno izdvajajući delikatne okuse i vrhunske arome svake kapsule kave i stvarajući neusporedivo gustu i divnu kremu.

Iako ima i mnogo drugih Nespresso aparata, ako ste ljubitelj mliječne kave i mlijeko je obavezni dio vaše šalice kave – ovo je pravi odabir za vas.