Koji satovi za djecu prikladni za pojedine uzraste djece?

Tijekom ljeta očito ste puno vremena provodili sa svojom djecom jer nas je u rujnu dočekalo jako puno mailova u kojima ste tražili informaciju kakvi satovi za djecu su prikladni za djecu raznih uzrasta.

Stoga danas donosimo kratak pregled kakvi satovi za djecu su popularni trenutno na svjetskom tržištu:

  • Analogni sat s mekim remenom Socico Kids

Dječji analogni sat koji je zbog lakog čitanja često i prvi dječji sat, vodootporni ručni sat za dječake i djevojčice s remenom od meke tkanine. Za elegantniji, minimalistički analogni sat, trebali biste razmotriti ovu opciju od Socica. Ovi satovi za djecu dostupni su u tri živopisna stila, ovaj sat ima najlonski remen koji je jednako izdržljiv i šaren. Iako je ovaj Socico sat također vodootporan, on je krhkiji od nekih drugih modela ove marke. Ovaj sat ima ocjenu 4,1/5.

  • Analogni sat Timex s elastičnim remenom

Dostupan u devet različitih stilova, ovaj analogni sat iz Timexa izvrstan je izbor za djecu. Ne samo da je remen od tkanine udoban, već je i vrlo podesiv. Model je vodootporan, a korišteno staklo je također vrlo izdržljivo. Brojčanici pokazuju sate i minute, što olakšava određivanje vremena. Iz više od 3500 recenzija, ovaj sat je ocijenjen s 4,4/5.

  • Timex dječji prvi sat na otvorenom

Ako tražite sat koji je još robusniji, ova opcija iz Timexa je izvrsna! Ovaj sat ima podesivi i izdržljiv najlonski remen. Brojčanik sata je lako čitljiv. Sat je također vodootporan i dolazi s fantastičnim jamstvom. Od više od 2000 recenzija, ovi satovi za djecu trenutno imaju ocjenu 4,5/5.

  • Analogni sat Venhoo 3D crtani film

Za ovaj Venhoo sat možete birati između pet različitih boja. Ovo je izvrstan prvi sat za mlađu djecu. Ovaj sat je udoban za nošenje djece te je vodootporan i otporan na udarce. S velikim kazaljkama na satu, djeca će lako moći očitati vrijeme. Od tri do deset godina starosti, ovo je izvrstan analogni sat za prvi put. Od više od 700 ocjena, ovi satovi za djecu imaju ocjenu 4,3/5.

Koji satovi za djecu prikladni za pojedine uzraste djece?