Prijedlog dana – aparat za kavu za pravog kavoljupca

Moderni aparat za kavu od zrna do šalice daje vam mlin, aparat za kavu i baristu, sve u jednom zgodnom pakiranju koje je jednostavno za korištenje. Ovi najbolji automatski strojevi brinu se za sve, od mljevenja i nabijanja taloga do kuhanja vašeg pjenastog preljeva od mlijeka na pari – sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb i zatim uživati ​​u stručno izrađenoj šalici kave.

Danas predstavljamo još jedan odličan aparat za kavu koji bi trebao zadovoljiti i najzahtjevnije kavoljupce.

Prijedlog dana - aparat za kavu za pravog kavoljupca

 

Breville Barista Pro aparat za kavu od zrna do šalice

Isporučujući specijalnu kavu kod kuće, ovaj aparat za kavu koristi formulu s 4 ključa Breville: doza, temperatura, tlak i mliječna pjena. Može prijeći od zrna do espressa u samo jednoj minuti!

Uz mogućnost upravljanja integriranim mlincem za brušenje jednim dodirom, isporučuje pravu količinu kave kako bi se osigurao maksimalan okus. Uz niskotlačnu predinfuziju koja se postupno povećava do optimalnog tlaka vode, proces ekstrakcije izvlači sve okuse za šalicu kave izvrsnog okusa – a brži sustav zagrijavanja znači da se optimalna temperatura ekstrakcije postiže u samo tri sekunde!

LCD zaslon koji ovaj aparat za kavu ima vam daje sve informacije koje su vam potrebne za pripremu šalice kave, prikazujući napredak mljevenja i ekstrakcije.

Zajedno s dodacima uključujući alat za precizno doziranje britve, vrč za mlijeko od nehrđajućeg čelika od 480 ml, komplet za čišćenje i filter za vodu, Breville nudi sve što će vam trebati da se osjećate kao profesionalac u svom domu.

Prednosti:

  • Jednostavan za postavljanje
  • Brzi sustav grijanja
  • Precizna ekstrakcija espressa
  • Informativni LCD zaslon

Nedostaci:

  • Kontrola temperature za neke može biti previše ograničena
  • Ručno kuhanje mlijeka na pari može zahtijevati malo vježbe

Osim što smo vam predstavili odličan aparat za kavu, evo još jednog savjeta: za još bolji okus kave čuvajte zrna kave u hermetički zatvorenoj posudi na sobnoj temperature.