Novije metode koje lifting lica čine bezbolnim

U modernom društvu gdje se sve više pažnje posvećuje fizičkom izgledu naravno da je puno pažnje posvećeno i raznim zahvatima pomoću kojih ljudi žele čim dulje ostati mladi. Popularan lifting lica stoga sada ima i neke moderne neinvazivne inačice kako biste si priuštili mlađi izgled bez odlaska pod nož i puno bolova. Danas ćemo predstaviti neke od tih metoda.

Novije metode koje lifting lica čine bezbolnim

 

Mikrostrujno toniranje

Obično se opisuje kao toniranje lica, mikrostruja je specijalnost u studiju Inderma. To je preferirani postupak za nekirurški lifting lica zbog dramatičnog učinka liftinga koji mikrostruja ima na mišiće lica i konture lica.

Mikrostruja trenutno popunjava duboke linije i bore, potičući zacjeljivanje kože kao i proizvodnju kolagena i elastina. Tijekom postupka, sva 32 mišića lica su fizički manipulirana pomoću mekanih pamučnih štapića (sondi) koji prenose blage električne impulse. Tretman je bezbolan i pruža trenutno zadovoljstvo.

 

Kriolift

Ovaj postupak je potpuno nov i već  ima puno obožavatelja. On isporučuje hijaluronsku kiselinu i CO2 izravno u kožu, snižavajući temperaturu kože, uzrokujući navalu površinske krvi (prava oksigenacija) i omatajući skupljene i šireće pore oko hijaluronske kiseline. Liječi dehidraciju i smanjuje upalu, dajući cjelokupni sjaj. Ovaj je alternativni lifting lica primjeren za sve tipove kože.

 

Laseri

Laseri za proizvodnju kolagena prodiru duboko u kožu, u sloj restrukturiranja. Djeluju nježnim zagrijavanjem kolagena ispod površine kože. To proširuje kolagen, zateže kožu i skuplja popucale kapilare. Ipak, ova lifting lica metoda ima manji učinak od drugih tretmana.

Postoje i neke mogućnosti kod kuće, jedan od njih je i NuFACE Trinity komplet za toniranje lica. Trinity komplet za toniranje lica tvrtke NuFACE ručni je uređaj s mikro strujom koji oblikuje lice i smanjuje bore uz pet minuta svakodnevne uporabe. Preporučuje se za lifting lica liječenje u udobnosti vlastite kuće između profesionalnih usluga jer neće dati pun učinak poput postupka provedenog u ordinaciji.