Jesu li dječji satovi za četverogodišnjaka?

Imam sina od 4 godine koji je jako radoznao i svestran dječak, i mada me već nekoliko puta pitao neke stvari koje se tiču vremena i satova, ne znam kada su dječji satovi uopće prikladni za uvođenje kod naših mališana?

Jesu li dječji satovi za četverogodišnjaka?

Raspitivala sam se na tu temu kod prijateljica s djecom i u vrtiću, ali ispada da kad su u pitanju dječji satovi, pravila nema. Neko dijete je spremno prije, neko kasnije.

U svakom slučaju, željela bih još malo istražiti kakvi su sve dječji satovi danas na tržištu prije nego se odlučim koji bismo mogli uzeti svom sinu.

Kroz razgovore sa drugima, ipak je palo nekoliko prijedloga kad su dječji satovi u pitanju:

  • Juboos dječji analogni kvarcni ručni sat

Dječji sat analogni, dječji kvarcni ručni sat za djecu. Ovaj robusni i unisex analogni sat iz Juboosa savršen je za djecu u dobi od tri do dvanaest godina. S pet stilova na izbor, ovo je sat koji je djeci jednostavan za čitanje. Juboos dječji satovi otporni su na udarce i vodootporni do 30 metara. Od gotovo 1000 recenzija, ovaj sat ima ocjenu 4,3/5.5.

  • Lacoste dječji analogni kvarcni sat

Ovaj analogni sat iz Lacoste savršen je za djecu. Ovaj sat je istovremeno malen i praktičan, izrađen od izdržljivih materijala koji ga štite od oštećenja. Uz sjajne stilove koje možete izabrati i Lacosteov kultni logo na remenu, ovi dječji satovi su izvrsna opcija. Ovaj sat trenutno ima ocjenu 4,2/5.

  • Dječji analogni sat Socico

Ovaj izdržljivi analogni sat za djecu proizvodi Socico. Dostupan u šest različitih boja, ovaj sat ima mekanu traku za udobnost na zapešću vašeg djeteta. S visokokvalitetnim unutarnjim dijelovima ovo je sat koji će sigurno trajati. Ovaj Socico model također je vodootporan do 30 metara. Od više od 200 ocjena, dječji satovi Socico imaju ocjenu 4,5/5.